AATJ

AATJ

お知らせ

NEWS

FUN

2019/07/11

今年も軽井沢で開催決定!「肉フェス®︎ KARUIZAWA 2019」




肉フェス®︎夏開催ではもうおなじみとなった軽井沢。昨年同様、今年も自然豊かな景色に囲まれた軽井沢・プリンスショッピングプラザで、8月10日(土)〜8月14日(水)の日程で開催いたします。
以前「裏肉フェス」と称して肉×炭水化物の最強コンビメニューの数々をお届けしましたが、夏休みの軽井沢で堂々のカムバックを果たします。

続報はオフィシャルWEBサイトにて随時発表していきます。

【詳細はこちら】
肉フェス®︎ KARUIZAWA 2019

FUN

2019/07/08

2大ブームメント合体!「阪神のクラフトビールと餃子マーケット」開催




国各地で開催する"餃子女子"のためのフードイベント「餃子フェス™」から派生した、百貨店催事「餃子マーケット」が2019年7月17日(水)〜23日(火)の7日間、大阪・阪神梅田本店にて開催いたします。

「餃子マーケット」は、餃子フェスのお土産コーナーがスピンオフした百貨店バージョンの餃子の祭典。阪神梅田本店には、スパイスをふんだんに使った"シビ辛"餃子や、"泡タレ"でいただく餃子・餃子サンドなど、選りすぐりの餃子の店舗が堂々登場!

続報はオフィシャルWEBサイトにて随時発表していきます。

詳細はこちら:「餃子フェス」オフィシャルWEBサイト

FUN

2019/06/15

今年も大阪・泉南のビーチがアツイ!「MUSIC CIRCUS × 肉フェス®︎」開催決定!


肉フェス


花火あり、音楽あり、盆踊りあり、の泉州を楽しむ2日間の夏祭りに、今年も肉フェス®︎が参戦します!

大阪・泉南タルイサザンビーチを舞台に、花火大会を始め、音楽やグルメ・盆踊りなど幅広いコンテンツが同時に楽しめ、泉南のビーチがアツく盛り上がるこれまでになかった新感覚の夏祭り「大阪泉州夏祭り」。

続報はオフィシャルWEBサイトにて随時発表していきます。
【詳細はこちら】
⼤阪泉州夏祭り MUSIC CIRCUS × ⾁フェス 2019
大阪泉州夏祭り

FUN

2019/02/22

2019年GW「餃子フェス」初の3都市同時開催が決定!


餃子フェス

全国の餃子女子のため、新たな餃子スタイルを提案する話題のフードイベント「餃子フェス」。
2016年に誕生以来、各地で開催されるたびに話題を集め、累計来場者数は77万人を超える餃子特化型の大型フードイベントへと成長しました。
2019年GWの会場は、今年で3度目の開催を迎える大阪・大阪城公園に加えて、初のGW開催となる東京・駒沢オリンピック公園、そして中国・四国地方最大の都市広島・旧市民球場跡地へ満を持して初上陸します。

続報はオフィシャルWEBサイトにて随時発表していきます。

詳細はこちら:「餃子フェス」オフィシャルWEBサイト

FUN

2019/02/09

肉フェス5周年!2019年GWは東京・大阪で開催決定!



2019年ゴールデンウィークの肉フェス、開催決定のお知らせです!
2019年4月26日(金)〜5月6日(月・休)の11日間、東京・お台場、大阪・長居公園の2会場同時開催となります。

そして今年は5周年アニバーサリーイヤー!「肉、革命。」と題し、スペシャル感満載の内容となっています。続報はオフィシャルWEBサイトにて随時発表していきます。

詳細はこちら:「肉フェス」オフィシャルWEBサイト

FUN

2019/02/08

「餃子フェス」のスピンオフ「餃子マーケット」が関西初上陸!



フードイベント「餃子フェス」のお土産コーナーがスピンオフした百貨店バージョンの餃子の祭典「餃子マーケット」。関西初開催の今回は、餃子フェスセレクトの約15店舗が全国各地から集結。
全国の名店餃子がズラリと並び、催事場内でも食べられる焼き餃子や、お持ち帰り用の冷凍餃子などを販売いたします。

ご自宅の食卓で人気店の餃子を楽しんでいただけること間違いなし。

FUN

2018/07/26

Coming Soon

Coming Soon

FUN

2018/07/26

Coming Soon

Coming Soon

CORPORATE

2018/04/17

Coming Soon

Coming Soon

CORPORATE

2018/02/09

Coming Soon

Coming Soon

FUN

2018/02/09

Coming Soon

Coming Soon

FUN

2017/02/10

Nikufes enters the company cafeteria business. Collaboration realized between Nikufes and BASE11, Yahoo! JAPAN's staff cafeteria!

Nikufes, run by AATJ, Inc. (henceforth, "AATJ"), and Yahoo Japan Corporation (henceforth, "Yahoo! JAPAN") held a 2-day event for employees from February 8th (Wed.) to the 9th (Thu.) at BASE11, Yahoo! JAPAN's staff cafeteria. At this event, three special menu items were offered in honor of Meat Day (February 9th).
As soon as the doors opened, employees made a beeline for the special Nikufes items. The lineup at the staff cafeteria made it clear that a special event was taking place.

The site of this collaboration was Yahoo! JAPAN's company cafeteria, BASE11. The cafeteria opened in October 2016, along with the company's relocation to new offices. Since then, the company has noted that the number of cafeteria users has been on the rise. Accompanying Yahoo! JAPAN's "UPDATE JAPAN" vision for nationwide innovation, the company sought to update its cafeteria as well. This collaboration with Nikufes was pursued with the aim of breaking down the notion of the company cafeteria.
In terms of further business development going forward, Nikufes will be leveraging the strength of its brand, which includes the type of know-how cultivated through this event, and moving into the company cafeteria business, in order to spread the knowledge of the appeal of this new style of Nikufes to even more people.

At this memorable first edition, three special meat dishes were offered at a Nikufes stand at the cafeteria.

(1) "Hokkaido Asahi Takasago Beef Steak" lunch
This special dish is the brainchild of a famed Sapporo deli, itself produced by the well-known French restaurant and Michelin Bib Gourmand holder, OGINO Red & Green Restaurant in Ikejiri-Ohashi, Tokyo. The Asahi Takasago beef is raised in pastures with sake lees used as fertilizer, amid the unforgiving environment of Asahikawa, Hokkaido, at the base of the mountainous Daisetsuzan region. The steak is topped with a special sauce made with Hokkaido mountain wasabi, which brings out the flavor of the lean meat, making for a light, healthy dish.

(2) "Specialty!! Drinkable Hamburger" lunch
This dish, produced by the much-loved Nikufes regular Shotaian, has caused a stir by defying the conventional wisdom about hamburgers. It's not just its sensational name, which comes from the abnormal amount of juice that pours out when you put your chopsticks in; the careful attention paid to the ingredients, including the use of only grade A4/A5 Japanese Black beef, is also uncommon. Every aspect of this evolved hamburger is unconventional.

(3) "Grilled Beef Shoulder With Extravagant A4/A5 Saga Beef" lunch
Regular Nikufes partner Tensui, a restaurant from Kokura, Fukuoka Prefecture famous for its meat dishes, produces this incredible dish. Saga beef, highly esteemed for its top-class quality, is served with Tensui's beloved special sauce for grilling meat. In this masterpiece of a dish, the popular cut that is shoulder roast is extremely juicy.
1 / 212

HOME

PAGE TOP